Életvezetési coaching

Miben lehetek a segítségedre?

Úgy érzed, nem a helyeden vagy, és nem azt az életet éled, amire igazán vágysz? Álmodsz egy jövőről, de nem teszel azért, hogy az meg is valósuljon? Hiányzik az életedből az elismerés, a megbecsülés, a siker, a boldogság, a kiegyensúlyozottság? Érzed, hogy valami nem az igazi, túl stresszes vagy erőtlen vagy? Tudod, hogy változásra van szükséged, de nincs elég önbizalmad vagy egyszerűen csak tanácstalan vagy, hogyan kezdj neki?

A coaching folyamat abban segít Téged, hogy letisztázd azt a jövőképet és értékrendszert, mely számodra az elégedett és kiteljesedett életet jelenti. Segít felismerni azokat a Benned élő korlátozó hiedelmeidet és félelmeket, amelyek jelenleg meggátolnak a változtatásban. Önismereti munka révén erősíti az önbizalmadat és mozgósítja a belső erőforrásaidat.  A coaching segítségedre lesz nagyobb döntések meghozatalában, célok kitűzésében, illetve az odavezető út megtervezésében.

Levél

Mikor segíthet az életvezetési coaching?

  • Szorongsz, motiválatlan vagy
  • Nem bízol magadban, alacsony az önbecsülésed
  • Nehezen szánod rá magad a változásra
  • Döntésképtelennek érzed magad
  • Nem tudsz egyensúlyt tartani a magánéleted és a karriered közt
  • Válsághelyzetet élsz meg: válás, munkahely elvesztése, életközépi válság, magányosság

Ebben segít Neked az életvezetési coaching:

Segít felismerni a gátló hiedelmeidet

Önismereti munka révén nagyobb magabiztosságra, önelfogadásra teszel szert

Segít célokat kitűzni, és kivitelezhető utat találni azok eléréséhez

Hatékony kommunikációra tanít

Új, gyümölcsöző szokások kialakításában, rossz szokások elhagyásában

Hatékonyabb időmenedzsment kialakításában

Lengyel Nóra

Az életvezetési coaching folyamatról

A coaching első alkalma a megismerkedésről és a helyzet felvázolásáról szól. A találkozás végére világossá válik, hogy megvan-e közöttünk a kölcsönös szimpátia, ami elengedhetetlen alap a sikeres együttműködésnek. Ugyanúgy fontos az is hogy megteremtsem számodra azt a biztonságos légkört, amelyben képes leszel megnyílni a problémáiddal, a félelmeiddel és a vágyaiddal előttem.  Amennyiben a közös munka mellett döntünk, úgy az ülés végén felvázoljuk a kitűzött célokat és meghatározzuk a terápiás kereteket. Ez jelenti a találkozások gyakoriságát, javasolt számát, és a siker érdekében a terápiás folyamatban való részvételed minőségét.

Az életvezetési coaching alkalmak 50 percesek, és heti vagy kétheti rendszerességgel kerül rájuk sor. Általában már 6-12 alkalom elegendő a hatékony változás eléréséhez.  A munka azonban nem ér véget a találkozóval, minden esetben kapsz gondolkodnivalókat és házi feladatokat, amelyek elvégzése feltétlenül szükséges az eredményesség eléréséhez.

Írásaim a témából

8 gyakorlat a belső béke megteremtésére

8 gyakorlat a belső béke megteremtésére

Amikor harmóniában vagy önmagaddal, hatékonyabban működsz mind a személyes életedben, mind a munkád során. Észreveheted, hogy Tisztábban meghallod az intuícióidat, rendezettebb a gondolkodásod, könnyebben hozol döntéseket. A kommunikációd is jobb minőségű,...

bővebben